Yerelin Çok Ötesinde Bir Seçim

Seçim çalışmalarına devam eden Aziz Babuşcu, AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıya katılarak teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıya, İstanbul Milletvekili Ünal Kacır, İl Dış İlişkiler Başkanı Erol Adayılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Durmaz, Çatalca İlçe Başkanı Ender Karaş, Çatalca Belediye Başkan Adayı Savaş Barutçu, Mahalle Başkanları ve 3 Kademe ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Programda yaptığı konuşmanın başında Çanakkale Zaferi’nin 99. yıl dönümünü hatırlatan ve şehitlerimizi anan Aziz Babuşcu, “Onlar şehit düştükleri için bugün biz bu topraklarda özgür yaşayabiliyoruz. Onlar bu toprakların değerleri uğruna, medeniyetimizin birikimleri uğruna kendilerini feda ettikleri için bayrağımızın gölgesinde hayatımızı sürdürebiliyoruz.” dedi.

Yaşadığımız seçim sürecinin bir “İstiklal Mücadelesi” haline geldiğini ifade eden Aziz Babuşcu, sözlerine şöyle devam etti: “Bu seçim yerelin çok ötesinde bir seçim haline geldi; hem ülkemizin ve şehirlerimizin geleceği hem de dünyada gözünü Türkiye’ye çevirmiş insanlar için. Bu bilinç ve inançla seçim çalışmalarımıza devem ediyoruz. Seçim günü geldiğinde, yaptığımız çalışmalar bir film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçtiğinde, elimizden gelenin en iyisini yapmış olmanın vicdani rahatlığını yaşamamız lazım. Bu; İstanbul’a ve Çatalca’ya hizmet edebilmemiz için, zaferi kazanabilmemiz için şart. Çatalca teşkilatımız birlik içinde çalışıyor. Çatalca’da AK Parti adına söz söyleme yetkinliği olmuş bütün kardeşlerimiz burada, hedefimiz net. Bu birlik ve bu samimiyetin sonunda Çatalca’yı AK Belediyecilikle tanıştıracağımıza inanıyorum.”