“Seçilmiş Siyaset” Kitabımızı Tanıttık

Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı yaptığı 8 yılı anlattığı “Seçilmiş Siyaset” isimli kitabını, seçkin misafirlerin katıldığı bir programla tanıttı.

Yazdıklarının AK Parti’de siyaset yapmak isteyen gençlere yol gösterici olmasını istediğini belirten Babuşcu, Beşiktaş'taki Four Seasons Oteli'nde gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine katılan konuklarını kapıda karşıladı.

Programa, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy'un yanı sıra iş dünyasından çok sayıda isim, medya yöneticileri ve yazarlar katıldı.

Önemli Olan Dostlarla Beraber Olmak

Gecede konuşan Ak Parti eski İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, bu kitabın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, "AK Parti'nin, Türkiye'de gerçekleştirdiği dönüşümü, Türk siyasetinde oluşturduğu yeni zemin üzerinden neler yaptığını ve hangi değerler üzerinden bunu başardığını, siyasete giydirilmesi gereken bir ruh olarak anlatmaya çalıştım. Benim için aslı olan bu 8 yıllık dönem içerisinde tecrübelerinden istifade ettiğim, bilgisinden yararlandığım, dostluğunu gördüğüm, hukuk oluşturduğum, iş dünyasından, basın camiasından pek çok dostla beraber olmaktı. Onu gerçekleştirmeye çalışıyorum.” dedi.

Bu Kitap 8 Yıllık Siyasi Tecrübenin Pratiğe Dökülmüş Hali

“Seçilmiş Siyaset” kitabının 8 yıllık tecrübenin pratiğe dökülmüş hali olduğunu söyleyen Babuşcu, “Ben bu 8 yıllık tecrübenin pratiğe dökülmüş halini yani Seçilmiş Siyaset isimli kitabı dostlarımıza bu gecenin anısına hediye etmiş olacağız. Bu kitap benim çok önemli çünkü Ak Parti’nin Türkiye’de gerçekleştirdiği dönüşüm, Türk siyasetinde oluşturduğu yen zemin üzerinden neler yaptığını ve hangi değerler üzerinden bunu başardığını, siyasete giydirilmesi gereken bir ruh olarak anlatmaya çalıştım” diye konuştu.

Ak Parti’de Siyaset Yapmak İsteyen Gençlere Kılavuz Olsun

Kitabının Ak Parti’de siyaset yapmak isteyen gençlere yol gösterici olmasını istediğini belirten Babuşcu, ”Ben bu kitapla siyasetin hayatla insanla ideal olan ilişkisini irdelemeye çalıştım. Millete adanmış bir siyasetin imkanlarını karşılaştığı sorunlarını ve bu anlamda neler olup bittiğine dair bir Türkiye fotoğrafı çıkartmaya çalıştım. Özellikle Ak Parti’de siyaset yapmak isteyen gençlere de bir kılavuz olsun, bir yol haritası olması için kadim değerlerimizle bu gün Ak Parti siyasetle nasıl buluştuğunu anlatmaya çalıştım umarım faydalı olurum” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Babuşcu “Seçilmiş Siyaset” isimli kitabını misafirlerine hediye etti.