Sandıklarda Milli İradeye Sahip Çıkacağız

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerine hazırlanan AK Parti İstanbul teşkilatı seçim günü ve sandık eğitimi ile ilgili programları devam ediyor.

Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Okul Görevlileri Değerlendirme Toplantısı, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, İl Seçim İşleri Başkanı Abdullah Güler, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Okul Sorumluları ve teşkilat mensupları katıldı.

Hesapları Boşa Çıkaracağız

Toplantıda yaptığı konuşmada, yerelin çok ötesinde bir muhtevası olan, referandum havasında bir seçim dönemi yaşadığımızı ifade eden Aziz Babuşcu, “Biz hiçbir seçimi normal koşullar altında gerçekleştiremedik, demokratik olgunluk ve şölen havasını yaşayamadık. Her seçimin sonunda demokratik zaferimizi tattık, milletimizle, teşkilatımızla bir bayram coşkusu içerisine kutladık ama kampanya süreçlerinde demokratik olgunluğu bulamadık. Yine her türlü yöntemle AK Parti’yi zaafa uğratma ve Recep Tayyip Erdoğan’sız bir siyaset zemini ortaya çıkarma hedefi için çalışılıyor. Bu anlamda yeterince tecrübemiz var ve bu seçimde de bu hesapları hep birlikte boşa çıkaracağız.” dedi.

Sandıklarda Milli İradeye Sahip Çıkacağız

Aziz Babuşcu, sözlerine şöyle devam etti: “Hangi tehlikelerle, hangi senaryolarla karşı karşıya olduğumuzu bilerek yolumuza devam ediyoruz. Milletimizin bu seçimden beklediği sonuçları, sıradan bir siyasi parti başarısı olarak değerlendirmek kısır bir bakış açısı olur. Bu seçimde Türkiye’nin başarısını bekliyor milletimiz. Tarih böyle bir sorumluluk yüklemiştir omuzlarımıza ve biz en iyisini yapmak zorundayız. Bu sorumluluk sadece bu ülkeyle ilgili de değildir. Onurlu dış politika anlayışımızın yeniden fark ettirdiği coğrafyaların sorumluluğu da bizde. Onun içindir ki; bu coğrafyaların İstanbul’da okuyan çocukları bize müracaat ederek, “Biz Recep Tayyip Erdoğan için çalışmak istiyoruz” demiştir. Sayın Başbakanımız bazen günde 3 miting yaptı ve bununla birlikte devletimiz için gereken kararları alıp, paralel yapı denen örgütle mücadelesini sürdürdü. Eğer doktorların ısrarlı baskısı olmasaydı Konya’ya ve Kayseri’ye de gidecek, derdini anlatmaya devam edecekti. Sayın Başbakanımızın bu millet için verdiği mücadelede biz de üzerimize düşeni yerine getireceğiz ve emanetin hakkını vereceğiz. Sandıklarda milli iradeye sahip çıkacağız. Bu seçimin doğru sonuçlanması anlamındaki final görevi, okul sorumlularımızın, sandıklardaki görevlilerimizindir. Sahada yaptıklarımızın heba olmaması, sizlerin performans, bilgi ve donanımıyla mümkün olabilecektir.”