Samimiyet Çıtasını Mahalle Başkanlarımız Belirler

Aziz Babuşcu, “teşkilatımızın bel kemiği” olarak tanımladığı mahalle başkanlarımızla bir araya geldi.

Topkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısına, İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Haydar Ali Yıldız, İl Ar-Ge Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul’daki 1300 Mahalle Başkanı ve çok sayıda teşkilat mensubumuz katıldı.

Samimiyet Çıtasını Mahalle Başkanlarımız Belirler

Toplantıda Mahalle Başkanlarına seslenen Aziz Babuşcu, “Teşkilatımızın bel kemiği olan mahalle başkanlarımızla yine bir aradayız ve çok mutluyuz.” diyerek başladığı konuşmasında, “Sizinle bir araya gelişlerimizin en önemli teması; çok önemli bir seçime hazırlanmak, o seçim için yeni fedakarlıklar istemek ve mutlaka o seçimi başarıyla tamamlamak konusunda ahitleşerek, o ahdin gereğini yerine getirmek olmak üzere salondan ayrılmak olmuştur. Sizler, verdiğiniz söze sonuna kadar sadık kalarak, üstlendiğiniz sorumluluğun hakkını verebilmek endişesi içinde, yapabileceğinizin en iyisini yapmak için çalıştınız ve başardınız. Bu teşkilat içinde bir samimiyet değerlendirmesi yapılacaksa, bu samimiyet değerlendirmesinin çıtasını mahalle başkanlarımız belirler. Sınırlı imkanlarla, samimiyet merkezli olarak çalışan, soyut bir kavram olan samimiyeti gözle görülür hale getiren mahalle başkanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.”  ifadelerini kullandı.

Sıra Maltepe’de

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Aziz Babuşcu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu kervanın ülkeye hizmet yolunda ilerlerken bugüne kadar karşılaştığı engelleri, çıkarılan zorlukları hepiniz biliyorsunuz. Sayın Başbakanımızın liderliğinde, milletimizle birlikte hepsini aştık bunların. Şimdi önümüzde bir seçim var ve yine “en önemli seçim” tanımlamasını yapmak zorundayız. Niye? Bugüne kadar AK Parti’yi durdurmak için ne kadar senaryo yazılmışsa, ne kadar sosyal mühendislik projesi yapılmışsa, bunları aşa aşa geldik ama AK Parti karşıtı cephe de mücadelesinden vazgeçmedi. Bu anlamda Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı makamına oturması tam bir zafer olacak ve Yeni Türkiye’yi inşa sürecinde büyük bir aşama olacaktır. Bunun için; bir kez daha kapıları çalacak, bir kez daha yollara düşecek, bir kez daha meydanları dolduracak, bir kez daha İstanbul sokaklarını arşınlayacak bir temponun içinde olacağız dedik ve bu temponun içindeyiz. Bu anlamda önümüzdeki birinci hedef Maltepe’deki büyük İstanbul mitingimiz. Yenikapı’nın hafızasına bir daha kırılamayacak bir rekor ve silinemeyecek izler bıraktık, şimdi sıra Maltepe’de. Sayın Başbakanımıza bir siyasi partinin genel başkanı olarak katılacağı son mitinge yakışacak bir final yapacağız ve onu cumhurbaşkanlığına uğurlarken hediye edeceğiz. Bu mitingde de mahalle başkanlarımız başta olmak üzere bütün teşkilatımızın üzerine düşeni yapacağından en ufak bir şüphem yok.”