Kadın Kolları İlçe Kongreleri Başladı

AK Parti İstanbul Kadın Kolları ilçe kongreleri Beşiktaş kongresiyle başladı. Beşiktaş İlçe Kadın Kolları Kongresi, Aziz Babuşcu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

Kongreye, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Milletvekilleri, İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Yaman, İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Şar, Beşiktaş İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım, İl ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, Kadın Kollarının çalışmalarını AK Parti’nin olmazsa olmaz bir unsuru  olarak gördüğünü ve sahaya inip, sokaklarda dolaştığında bunu daha net olarak gördüğünü belirtti.

Babuşcu, “Bizim kadın kollarımız, sadece bir siyasi partinin teşkilat birimi olarak çalışmıyor. Sadece partiye yeni üyeler katmak ya da seçim dönemlerinde mesajlarımızı ulaştırmak için çalışmıyorlar. Aynı zamanda bu toplumda kadının sosyalleşmesi, siyasetteki yerini alması, ekonomik hayatta daha belirgin bir rol üstlenmesine de öncülük ediyor. Bunu en son Ramazan ayında Kadın Kollarımızla birlikte yaptığımız Gönül Sofrası ziyaretlerinde tekrar gördük. Bu teşkilat toplumun sosyal barışı için çok önemli bir hizmeti Kadın Kollarımız aracılığıyla gerçekleştiriyor.” şeklinde konuştu.

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Nimet Baş’ile İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Yaman’ın birer konuşma yaptığı kongrede, Behice Yaman Beşiktaş İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak yeniden seçildi.