Esenler, “İstanbul Sana Emanet” Dedi

Aziz Babuşcu, “İstanbul Sana Emanet” programında İstanbul birincisi olan Esenler İlçe Gençlik Kolları için düzenlenen teşekkür yemeğine katıldı.                                                                                 

Esenler Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve gençlik kolları üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği programa, İl Gençlik Kolları Başkanı Giyaseddin Gergin, Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Esenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdal Başak katıldı. 

Programda gençlere seslenen Aziz Babuşcu, “İstanbul Sana Emanet” diyerek genç seçmenleri tek tek ziyaret eden Gençlik Kollarımızın Esenler teşkilatıyla bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Yapılan çalışmanın önemine değinen ve gençleri tebrik eden Aziz Babuşcu, “İl Gençlik Kollarının ve 39 ilçedeki gençlerin bu çalışması çok değerli. Bu seçimde AK Parti'nin alacağı her oy, mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimiz için de önemlidir. 30 Mart, kirli senaryolarla milli iradeyi gasp etmek isteyenlere karşı milletin cevap verme günüdür.” dedi.

AK Parti’nin Zaferi Olacak

Aziz Babuşcu, sözlerine şöyle devam etti: “Bu seçim birilerinin beklediği gibi bir sonuçlanmayacak. Tam aksine birilerinin heveslerini ebediyen kursaklarına tıkacak bir seçim olacak. Bu, AK Parti’nin zaferi, Türkiye’nin zaferi olacak. Biz bu seçimi sadece bir parti başarısı olarak algılamıyoruz. Sayın Başbakanımızın “istiklal mücadelesi” olarak tanımladığı, yeniden milli mücadele olarak tanımladığı bir perspektiften olaya bakacak olursak bu Türkiye’nin kazanacağı bir seçimdir. 30 Mart, Türk demokrasisinin kendi ayakları üzerinde kaderini tayin edeceği kıymette bir seçimdir.”

AK Parti’yi Bertaraf Etmek İstediler

AK Parti devrim niteliğinde değişimlere, dönüşümlere öncülük ettiğine dikkat çeken Aziz Babuşcu, “Bu başarılar birilerini rahatsız etti, ürküttü. AK Parti’yi bertaraf etmek istediler. Kapatma davası, 27 Nisan muhtırası, hukuk şaklabanlıkları, hemen yakına gelin Gezi Parkı özelinde yapılanların tamamı aynı amaca hizmet etmekteydiler. Tüm bunları halkımızın, milletimizin desteğiyle aştık. Gezi Parkı’nda yeşil ve çevre üzerinden kılıflanan bu oyun, 17 Aralık’ta yolsuzluk elbisesi giydirilerek AK Parti’yi bertaraf etmek için yeniden uygulamaya konuldu. Bu bir darbe girişimidir. Yargı ayağı kullanılarak yapılmak istenmiştir.” şeklinde konuştu.