Aziz Babuşcu’nun Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Aziz Babuşcu, olağan kongrelerini gerçekleştiren ve yeni yönetimlerini seçen ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Babuşcu Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantılarına katıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Babuşcu, yeni seçilen İlçe Yönetim Kurulunu tebrik ederek, “Kongre süreci devam ederken bir yandan da seçimini tamamlayan ilçelerimizin yönetim kurullarını ziyaret ediyoruz. Bu sayede hem kongre sürecini konuşma hem de aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı tanıma fırsatı buluyoruz.” dedi.

İl Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Çelik, İlçe Başkanı İsmail Ergüneş, Belediye Başkanı Erhan Erol ile Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, “Kongre sürecinde bizim için olmazsa olmaz nokta uyumdu. Bu uyum hem teşkilat içinde hem de yerel yönetimlerle teşkilat ilişkilerinde aradığımız bir kavram. Çünkü hizmet kalitesinin ve performansın artması için uyumlu bir çalışmaya ihtiyacımız var.Bir başka önemli amacımız, kongrelerde teşkilatımızı yenilemek ve tazelemekti.Kongreler yeni insanlara siyaset yolunu açmamız için en önemli fırsatımız. Partimize katılan yeni insanlar siyasetimizi, teşkilatımızı geliştirip değiştirmek için bize yardımcı olacaklardır. Bu kongrelerde teşkilatımızın birliğini beraberliğini sağlamaya çalışıyoruz. Bunun için her fikri dinleyerek, teşkilat mensubundan kanaat önderine kadar herkesle konuşarak, ortak noktayı, doğru kararı bulmaya çalışıyoruz. Bu samimi çabanın sonunda ortaya çıkan karara bütün teşkilat mensuplarımızın saygı duyup, destek olması gerekiyor.” dedi.

Daha sonra Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Bayrampaşa Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısına katılan ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Babuşcu, bu tebrik ziyaretleriyle yeni seçilen üyelerimize hayırlı olsun dileklerini iletirken, göreve devam eden üyelerimiz için de eskisinden daha başarılı bir dönem dilediklerini belirtti.

İl Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Şar, Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ile  Ana Kademe, Kadın kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin  katıldığı toplantıda konuşan Babuşcu, “Bu kongrede görev alan arkadaşlarımız partimizi 2014 seçimlerine taşıyacak. 2014yerel seçimleri de 2015 seçimlerinin habercisi olacak. Şüphesiz her seçim önemli, ancak 2014 seçimleri tarihi bir önem taşıyor. Yerel seçim olması nedeniyle, yerel hizmetlerin kalitesi, bu hizmetlerin kitlelere ulaşması sonuçları çok etkileyecek. Sadece 2014’te belediye başkanlarımızı seçmek değil,2015 seçimleri ve partimizin 2023 stratejik hedeflerine ulaşmak açısından çok önemli bir dönemi sizler yönetecek ve sonlandıracaksınız. Bugüne kadar verdiğimiz hizmetlerin, ekonomiden dış politikaya kadar birçok alanda yaptıklarımızın kalıcı hale gelebilmesi için temel argüman; demokratikleşmede, Anayasa sürecinde, özgürlüklerde, insan haklarında yakalayacağımız başarıdır. Bu değişimler kısa süreli değil, uzun süren değişimlerdir. Bu nedenle AK Parti’nin uzun bir süre iktidarda kalıcı olması lazım. Teşkilatlarımızın bu bilinçle ve duyguyla çalışmaya devam etmesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.