Ataşehir Kadın Kolları Seçimini Yaptı

Ataşehir İlçe Kadın Kolları Kongresi Aziz Babuşcu’nun katılımıyla yapıldı.

Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşen kongreye Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş, Milletvekilleri, İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Yaman, İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, İBB Başkanı Kadir Topbaş Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, İl ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Başbakanımızın Birleşmiş Milletler Kongresi’nde yaptığı konuşmayla dünya düzenine yön verip mazlumların sesi olduğunu belirten Aziz Babuşcu, “ Sayın Başbakanımız BM çatısı altında BM’nin işlevsizliğini, beceriksizliğini anlayacakları dilden, bugüne kadar kimsenin ifade etmediği tarzda dile getirdi. Başbakanımızın bu çabalarının, başarılarının arkasındaki güç sizin emeğiniz, samimiyetiniz ve gözyaşlarınızdır.” dedi.

Babuşcu, “Dış politikada bunlar yaşanırken bir taraftan da ülkemizin refahı, kalkınması, demokratikleşmesi, hukuk ve anayasa standartlarının yükselmesi konularında çalışmalar gerçekleşiyor. Meclisin açılmasıyla birlikte sivil Anayasa sizin öncülüğünüzde konuşulmaya başlanacak. Bütün bu değişimim öncülüğünü sizler yapıyorsunuz. Ülkemizin yaşadığı değişim ve dönüşümün yükünü sizler taşıyorsunuz. Teşkilat ve özellikle Kadın Kolları olarak bu başarını gururunu yaşayın ve kendinize teşekkür etmeyi ihmal etmeyin.” şeklinde konuştu.

Büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşen kongre sonunda, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi.