AK Parti, Milleti Devletiyle Buluşturdu

Seçim çalışmalarına devam eden Aziz Babuşcu, Beyoğlu ve Tuzla İlçe Başkanlıkları tarafından düzenlenen toplantılarda, sandık kurulu üyeleri ve müşahitlerle bir araya geldi.

Seçim Sandıkta Kazanılır

İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanlarının katıldığı toplantılarda, sandıkta görev alacak partililerimize seslenen Aziz Babuşcu, “Milli iradeye sahip çıkmak için yola çıkmış bir hareketiz. Milli iradenin tecelli ettiği yer olan sandığa sahip çıkmak da büyük bir önem taşıyor. Bütün teşkilatımız olağanüstü bir samimiyet ve çabayla çalışıyor. Bu çalışmanın karşılığının alınması sandık hakimiyetiyle ilgilidir. Sandığa hakimseniz, sonuca da hakim olursunuz. Onun için Sayın Başbakanımız “Seçim sandıkta kazanılır” diyor. Onun için sandığa, milletin emanetine sahip çıkmamız gerekiyor.” dedi.

AK Parti Milleti Devletiyle Buluşturdu

Aziz Babuşcu, sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti, bu ülkede ilk kez demokrasiyi vesayet altında kalmaktan çıkardı. AK Parti, bu ülkede egemenliğin sözde değil özde millete ait olduğunu gösterdi. AK Parti, sürekli küçümsenen, dışlanan, hor görülen, alay edilen milleti, devletiyle buluşturdu ve pekiştirdi. AK Parti, kimi zaman etnik kökeni, kimi zaman kültürü, kimi zaman inanç biçimi, kimi zaman kılığı, kıyafeti ve yaşam biçimi nedeniyle devletin hışmına ve inkârına uğrayan kesimleri “Biz birlikte Türkiye’yiz” diyerek devletle kucaklaştırdı. Artık bu ülkeyi, milletin yok sayıldığı “tek parti” dönemine döndüremeyecekler. Milletimiz AK Parti’ye ve iradesine sahip çıkıyor.”